Basisschool Wilakkers

Uitnodiging voor de presentatie van onze Visie en voor de uitnodiging van de Algemene ledenvergadering van de oudervereniging

01-10-2019
Wij willen u mede namens de oudervereniging uitnodigen op donderdag 24 oktober voor de presentatie van onze nieuwe visie, ook zal er voorafgaande hieraan de algemene ledenvergadering van de oudervereniging plaatsvinden.

Beste ouders,

We willen u graag onze nieuwe visie presenteren deze avond. Deze visie is mede vorm gegeven door uw inbreng tijdens de avond die we hebben gehouden in januari van dit jaar. We zullen u ook vertellen hoe we deze zullen gaan concretiseren.
De oudervereniging zal voorafgaande hieraan haar algemene ledenvergadering houden waarin ze haar jaarverslag presenteert en ook vertelt hoe de financiën ingezet zijn.

De aanvang van deze avond is om 19.30 u (de inloop met koffie en thee is vanaf 19.15 u) en om ongeveer 22.00 u zal het afgelopen zijn.
Wilt u aan de leerkracht van uw kind doorgeven of u aanwezig zult zijn op deze avond?

Wij hopen op weer een fijne en waardevolle avond,

Met hartelijke groet,

mede namens de oudervereniging,

Team van Basisschool De Wilakkers
 

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.