Basisschool Wilakkers

Financiele ondersteuning

Stichting Leergeld

Als je je kind mee wil laten doen en je kan het niet betalen

Beste ouder(s),

Ben je 18 jaar of ouder, woon je in Eindhoven en heb je een laag inkomen? Dan kun je hier vanaf 1 februari de Meedoenbijdrage voor het jaar 2021 aanvragen: voor jezelf, maar ook voor je partner en minderjarige kinderen. De Meedoenbijdrage is een geldbedrag dat je één keer per jaar ontvangt van de gemeente en vrij mag besteden. Hiermee zorgen we dat iedereen kan meedoen aan een sport, dansles of een hobbycursus. Of om de ouderbijdrage of schoolspullen te betalen. Is de Meedoenbijdrage toegekend? Dan kun je ook aanspraak maken op gratis reizen met de bus, een voordelig bibliotheek abonnement en zwemmen met korting. Heb je kinderen van 6 jaar of ouder? Dan kunnen zij gratis hun zwemdiploma A halen.
 

Welk bedrag je in totaal ontvangt, hangt af van de leeftijdsgroep waarin jij en jouw eventuele partner en/of kinderen vallen.

Per gezinslid, leeftijd op 1 januari 2021

Bedrag voor heel 2021

0 tot 4 jaar

€ 190,00

4 tot 12 jaar

€ 266,00

12 tot 18 jaar

€ 518,00

18 jaar tot de AOW-gerechtigde leeftijd

€ 165,00

AOW-gerechtigde leeftijd en ouder

€ 302,00

Voor kinderen tot 18 jaar wordt de bijdrage in de maand augustus uitbetaald, aan het begin van het nieuwe schooljaar (als de volledige aanvraag ten minste 8 weken van te voren bij ons binnen is). Voor volwassenen betalen we de bijdrage binnen 4 weken na de datum van de toekenningsbrief uit. 

 

Vanaf 14 december 2020 is het nieuwe adres van Leergeld Dr. Cuyperslaan 64, 5623 BB Eindhoven.

Met vriendelijke groeten,

Joke Berkers

06-20253434

Coördinator Backoffice

Bijlage: Folder van de Stichting Leergeld, klik hier.  

 

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.