Basisschool Wilakkers

Maatregelen school rondom Corona

05-11-2021
Ook op de Wilakkers houden we rekening met de maatregelen rondom het coronavirus
Beste ouders / verzorgers,

De afgelopen weken laat de ontwikkeling rondom het coronavirus weer een verontrustende trend zien.

Op onze school willen we graag de zaken zo normaal mogelijk organiseren maar daarvoor hebben we wel ieders medewerking nodig.
We willen u dan ook vragen om goed op te letten en bij klachten het zekere voor het onzekere nemen.

Graag bij het wegbrengen en halen van de kinderen, met name de jongsten uit groep 1 en 2, de kinderen aan de leerkrachten overdragen in de rij en zelf afstand nemen. Ook bij het opstellen tussen de rijen van de kleuters opletten dat u niet tussen de rijen gaat staan. Liever nog zouden we zien dat u uw kind naar de desbetreffende leerkracht brengt en vervolgens verder gaat of wacht aan de zijkant van het plein. Normaal zouden we hier minder moeite mee hebben, maar waar we op gefocust zijn is dat we geen groepen naar huis hoeven sturen.
Het grote lerarentekort en eventuele coronagevallen in de groep gaan helaas niet goed samen.

Het bezoeken van de school voor bijvoorbeeld oudergesprekken, inloopmomenten bij de kleuters of een voorstelling van de klas van uw kind laten we gewoon doorgaan. Hierbij vragen we u wel om de maatregelen goed in acht te nemen en geen enkel risico te nemen.
Voor het Open Podium vragen we om een QR-scan, deze gebruiken we om te zorgen voor ieders veiligheid en ook de continuïteit van het onderwijs.

Ondanks de coronamaatregelen en het lerarentekort, blijven wij ons best doen om de zaken zo normaal mogelijk door te laten gaan en te zorgen dat uw kind goed les krijgt in een veilige school.Met hartelijke groet,
Mede namens het team van basisschool De Wilakkers,

Alexander Fransen
 

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.