Basisschool Wilakkers

Vakantierooster en vrije dagen

11-06-2021
Wij sturen u hierbij het overzicht van de vakanties, kleutervrije vrijdagen en de studiedagen.
Beste ouders/verzorgers,

Hierbij sturen wij u het nieuwe vakantierooster voor het schooljaar 2021-2022. In dit rooster staan de vakantiedagen, de studiedagen, de vrijdagen die de kleuters vrij zijn en eventueel aangepaste tijden.
U kunt deze data ook in het ouderportaal en op de website vinden.

We willen u ook mededelen dat aanstaande maandagmiddag de 14de juni aan de kinderen van de groepen 3 t/m 8 verteld zal gaan worden in welke groep en bij welke leerkracht(-en) ze gaan komen, dit wordt dan ook aan u verstuurd.
Dit zal voor de groepen 1-2 en 3 gedaan worden in de week van 21 t/m 25 juni. Er wordt namelijk voor deze groepen een nieuwe indeling gemaakt, dit omdat we volgend schooljaar starten met 5 kleutergroepen. Ook de leerlingen van de huidige groepen 2 zullen over twee groepen 3 verdeeld gaan worden in het nieuwe schooljaar.
De leerkrachten van de onderbouw zijn aan het zorgen voor een evenwichtige verdeling waarbij alle kinderen zoveel mogelijk tot hun recht kunnen komen.

Wij hopen u hiermee geïnformeerd te hebben,

Met hartelijke groet,

Alexander Fransen
Directeur basisschool De Wilakkers
 

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.