Groep 3a
van juf Elise en juf Esther

     


Welkom op de site van onze groep!


Op bovenstaande foto is het startboek van veilig leren lezen te zien met ernaast het letterbord, zoem de bij, de eerste wandplaat en de vertelpet van opa. Elke kern lezen we en nieuw themaboek voor en wanneer opa de vertelpet opzet komen er hele spannende verhalen! 


  
We hebben al veel letters geleerd! We werken veel in boekjes en met materialen zoals het klikklakboekje. Soms doen we iets speciaals zoals schrijven in scheerschuim!Sinterklaas is in het land!
Wat is het toch een gezellige tijd!
Ook wij hebben 3 natte pakjes ontdekt en terug gegeven aan Sint en de pieten. We hebben een sinterklaashoek in de klas waar de kinderen verlanglijstjes kunnen maken, sinterklaas spelletjes kunnen spelen of een sinterklaasboek kunnen lezen.
We kijken elke dag het sinterklaasjournaal en we zijn hard aan het oefenen om de welkomstdans in te studeren voor ons optreden op 5 december.
Wat hebben we een gezellige kersttijd achter de rug. Iedereen had heerlijke hapjes gemaakt!YEAH, we hebben alle letters geleerd!
Dit vierden we met een letterfeest, wat zijn we trots op alle kinderen!


We zijn begonnen met groepswerk.
We werken dan in verschillende groepen aan verschillende taken.
Bovenstaande mooie zwanen zijn gevouwen, er is hard gewerkt met vll op de tablet, er is een puddingboomplein gebouwd van Kapla, er is een rekenpuzzelblad gemaakt en er zijn mooie verhalen geschreven!    Wat een feestweek:
Groep 7 heeft ons uitgelegd hoe de bee bot werkt!
Met de bee bot leren de kinderen programmeren op een speelse wijze.
Beau heeft een heel lief broertje gekregen en trakteerde daarom op nijntjes met muisjes!
We hebben een hele gezellige juffenmiddag gehad, bedankt voor jullie leuke cadeau.

Klik hier om nog meer foto's te zien van onze groep.