Basisschool Wilakkers

Berichtgeving rondom Coronamaatregelen

12-11-2021
Berichtgeving naar aanleiding van de aanstaande maatregelen
Eindhoven 12-11-2-21

Beste ouders/verzorgers,

Sommigen van jullie zullen al een persoonlijk bericht gekregen hebben van de leerkracht van uw kind, maar hierbij ook nog een algemeen bericht.
Vooruitlopend op de persconferentie vanavond aangaande de coronamaatregelen, worden de inloopochtenden bij de onderbouw tot nader bericht uitgesteld.
Ook activiteiten zoals Open Podium en naar alle waarschijnlijkheid Sinterklaas en Kerst zullen zoveel mogelijk met alleen de kinderen georganiseerd worden.

Dan kunt u natuurlijk nog de school binnen, maar wel op afspraak met de leerkracht, IB-er of directie en graag ook met een mondmasker op.

Als u onverhoopt te laat bent dan ook graag via de voordeur aan de Piuslaan uw kind afzetten.
Voor het wegbrengen en ophalen van de groepen 1 en 2, willen we u dringend verzoeken om uw kind aan de leerkracht over te dragen en vervolgens verder te gaan en niet meer op het schoolplein te wachten. Zo kunt u nog wel het schoolplein op en hoeven we niet terug naar de situatie waar alleen de kinderen het schoolplein op mochten.
Er volgt zo snel mogelijk nog een algemeen bericht als voor ons alle consequenties goed duidelijk zijn,
We vinden het erg vervelend maar het grootste belang is dat we de school open blijven houden en geen groepen naar huis hoeven sturen,

Met hartelijke groet en desondanks toch een fijn weekend,

namens het team van basisschool De Wilakkers,

Alexander Fransen
directeur basisschool De Wilakkers

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.