Basisschool Wilakkers

Aanpassingen naar aanleiding van versoepelingen Coronarichtlijnen

25-06-2021
Beste ouders/verzorgers in dit bericht wordt er verder ingegaan op een aantal versoepelingen betreffende De Wilakkers
Beste ouders/verzorgers,

Er zijn weer een aantal versoepelingen aangekondigd aangaande het coronabeleid. Deze hebben ook consequenties voor onze school.
Allereerst blijven we wel de verschillende zones van ophalen en brengen handhaven, ook de tijden blijven in ieder geval tot de zomervakantie ongewijzigd. Dit doen we omdat er nog 4 weken school zijn en we met betrekking tot de organisatie van het halen en brengen en de effectiviteit van de lessen deze regelmaat het beste kunnen houden. We zullen in de zomervakantie laten weten hoe we een en ander hierna organiseren.
Dan is het zo dat we de kinderen weer door elkaar mogen laten spelen, dit houdt in dat we in de school de cohortering enigszins los kunnen laten.

Ouders mogen ook op afspraak weer de school in komen. Dit wel afgestemd met de leerkracht, IB of schoolleiding. Mondmaskers zijn hierbij niet nodig, mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt.
Verder zullen de musical voor groep 8 en het schoolkamp voor groep 8 gewoon doorgaan, hiervoor krijgen de ouders/verzorgers van de groepen 8 persoonlijk bericht via de leerkrachten.

Dan aangaan het zogenaamde snottebellenbeleid, hiervoor geldt dat kinderen met astmatische en/of hooikoortsklachten die bekend zijn bij de leerkracht naar school mogen komen. Stem dit wel goed af met de leerkracht van uw kind.
Wordt een kind wel verkouden tijdens de les of heeft het andere klachten dan kan de leerkracht de inschatting maken om uw kind op te laten halen.

Verder blijven we ons houden aan alle richtlijnen aangaande hygiëne e.d..

Meer informatie kunt u vinden in de bijlage bij dit bericht,

Met vriendelijke groet,

Alexander Fransen
directeur basisschool De Wilakkers

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.