Basisschool Wilakkers

Verlengde lockdown

13-01-2021
Berichtgeving aangaande verlenging van de lockdown
Beste ouders en verzorgers,
 
 
School blijft helaas nog dicht:
 
De school blijft in ieder geval tot maandag 25 januari a.s. dicht; héél jammer, al begrijpen we de reden hiervoor.
Of de school daarna opengaat, horen we waarschijnlijk begin komende week.
 
Thuiswerk – online lessen:
 
De leerkrachten gaan vanzelfsprekend door met de online lessen. We verwachten dat u erop toeziet, dat uw kind ook deelneemt aan deze lessen. De leerkrachten blijven bereikbaar via hun e-mail of via het ouderportaal. 
 
Er komen heel wat fijne reacties over het online werken binnen, dit waarderen we zeer. De leerkrachten besteden hier dan ook dagelijks veel werk aan.
 
De noodopvang:
 
De noodopvang gaat door. Het aantal kinderen dat de noodopvang bezoekt is zeer groot. 
We vragen (nogmaals) dringend om alleen van de noodopvang gebruik te maken, wanneer het echt niet anders kan. Wij dragen namelijk ook zorg voor de gezondheid van teamleden die de opvang verzorgen. Daarnaast zullen we in tegenstelling tot vorige maanden ook strenger toezien op eventuele verkoudheden en allergieën, we kunnen hier geen risico mee nemen en zullen daarom geen kinderen toelaten die enige klachten hebben.
Daarnaast moeten de kinderen altijd hun schoolwerk meenemen naar de noodopvang. We proberen de kinderen te helpen daar waar kan, maar omdat we zoveel kinderen in de opvang hebben kan dit soms beperkt zijn.
 
Goede initiatieven:
 
We horen ook dat ouders zelf extra activiteiten voor hun kinderen en die van anderen organiseren; samen wandelen, een spelletje spelen, etc. Ook horen we dat ouders bij toerbeurt de opvang van de kinderen verzorgen; geweldig toch!
 
 
Blijf gezond en hopelijk tot binnenkort!
 
 
Namens het team van basisschool De Wilakkers,
 
Alexander Fransen
 

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.