Basisschool Wilakkers

Bericht aangaande sluiting De Wilakkers vanwege Covid-19/Coronavirus

15-12-2020
Beste ouders, hieronder meer informatie over het sluiten van onze school.
Eindhoven, 15 december 2020  (news in English in the attachement)


Beste ouders en verzorgers,


We hadden zeer gehoopt dat het niet nodig zou zijn, maar helaas.
Omdat De Wilakkers nu in ieder geval tot maandag 18 januari dicht zal zijn, wordt er hard gewerkt om het online onderwijs te organiseren.
Veel van de informatie hierover zal via de leerkrachten zelf verlopen, dit omdat het natuurlijk per leerjaar verschilt. De leerkracht van uw kind zorgt ervoor dat er met u af wordt gestemd over deze informatie. We gebruiken hiervoor het ouderportaal en de e-mail.

De komende dagen gebruiken we om het online onderwijs verder voor te bereiden. Er zal deze dagen voor de groepen 3 t/m 8 in ieder geval al één contactmoment gepland worden tussen de leerkracht en de groep om het systeem goed te testen en op orde te hebben. Op maandag 4 januari zal er dan ook meteen gestart worden met het online onderwijs. Voor de groepen 1-2 wordt dit ook georganiseerd maar starten we na 4 januari.
We proberen alles zo goed mogelijk in orde te maken. Het kan echter zijn dat er tussendoor wijzigingen voorkomen, deze zullen dan ook gecommuniceerd worden via het ouderportaal en e-mail.
De groepen 5 t/m 8 krijgen voor het thuisonderwijs ook een tablet of Chromebook mee naar huis. We sturen hierbij ook een gebruiksverklaring. Meer informatie hierover sturen wij nog. We vragen u om voorzichtig met de materialen om te gaan.

Voor de kleutergroepen zal er ook een aanbod gemaakt worden. Hierover krijgen de ouders en verzorgers ook uitleg van de leerkrachten onderbouw via het ouderportaal en mail.


Indien u gebruik moet maken van de noodopvang, in het geval van een cruciaal beroep, vragen wij u om een e-mail voorzien van toelichting en dagen te sturen aan a.fransen@skpo.nl.
Voor meer info over noodopvang, zie link: (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ouders-scholieren-en-studenten-kinderopvang-en-onderwijs/kinderopvang-noodopvang)

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.Met vriendelijke groet en ondanks alles fijne dagen,


Team basisschool De Wilakkers
 

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.