Basisschool Wilakkers

Afscheid collega's

27-06-2019
Eind van dit schooljaar hebben enkele collega's afscheid genomen.
Het schooljaar is bijna ten einde. Voor een aantal leerkrachten zullen het ook de laatste werkdagen op de Wilakkers zijn. We nemen de komende week afscheid van een aantal collega's die we vast flink gaan missen! 
Ten eerste is daar juf Judith. Juf Judith gaat een nieuwe uitdaging aan op basisschool 'de Boschuil' in Eindhoven. Na vele fijne jaren op 'de Wilakkers' kwam deze kans voorbij en deze grijpt ze aan, vanaf het nieuwe schooljaar. We zullen haar kennis en kunde gaan missen en wensen haar heel veel werkplezier toe op haar nieuwe werkplek. Bedankt Judith!
Ook juf Tamara zal in het komende schooljaar niet meer op onze school werken, omdat ze mag gaan genieten van haar pensioen. Na vele jaren voor de klas te hebben gestaan, is het nu mooi geweest. Juf Tamara, hartelijk dank en geniet er van!
Meneer Rik gaat in het nieuwe jaar de laatste toets voor het PABO-diploma halen en naar alle waarschijnlijkheid wat dichter bij huis aan het werk. Wij wensen meester Rik heel veel succes toe en hopen hem, wie weet, toch nog eens op de Wilakkers aan het werk te zien! 
Geen leerkracht maar wel een belangrijke persoon op onze school is juf Thea. Na 22 jaar trouwe dienst als conciërge en gastvrouw van de school, gaat ze nu dan toch echt genieten van haar pensioen. Hopelijk gaat het met haar gezondheid weer wat beter, zodat ze kan gaan genieten van haar vrije tijd. We wensen je een hele fijne tijd toe Thea

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.